In stijl op safari

Elke vrouwelijke reiziger moet de mogelijkheid hebben om in een hippe én comfortabele afritsbroek te reizen. It is time to spice up the zip off pants, en daarom bracht ik een trendy én comfortabele dames reisbroek op de markt. Hieronder enkele tips over prachtige rondreizen, waar jouw ZIPP2GO goed van pas komt! 

Op safari in stijl

Zie je het al voor je? Je kan op safari in Afrika in een afritsbroek met luipaardprint! Verschillende Reisorganisaties bieden prachtige reisroutes aan door Afrika. Op rondreis door Kenia maak je safaritochten in de meest wildrijke parken: Amboseli, Samburu en Masai Mara, en ontmoet je de kleurrijke Samburu en Maasai. Of ontdek tijdens een rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho de ‘lekker plekkies en wilde diere’ in stijl!

Comfortabel in de jungle

Ook in de jungle van Costa Rica is een afritsbroek onmisbaar. Tijdens deze avontuurlijke rondreis ontdek je het overweldigende regenwoud van Corcovado en kun je diverse apensoorten, neusbeertjes en krokodillen zien. In het nevelwoud van Costa Rica kun je tijdens de spannende canopytour, hangend in een trapeze via een kabelbaan van boomtop naar boomtop glijden. De afritsbroek beschermt je tegen insecten als het warm is, én is makkelijk af te ritsen!


Beeld: Michèle Oudenaarden

De ideale afritsbroek 

Tijdens m’n wereldreis beklom ik Mount Kinabalu in Maleisisch Borneo, de hoogste berg in Zuidoost-Azië. Eenmaal boven aangekomen liep de temperatuur snel op. Gelukkig kon ik m’n reisbroek afritsen en genieten van het prachtige uitzicht. Ideaal dus! Lijkt jou deze beklimming ook wel wat? Met de rondreis door Sarawak en Sabah vertrek je al vroeg in de ochtend naar de top om een adembenemende zonsopgang mee te maken.

Of ga jij voor een wandeltocht langs azuurblauwe meren en besneeuwde bergtoppen in Patagonië? Voor degenen die walvissen gaan spotten bij Peninsula Valdes (juni- half dec) raad ik natuurlijk het ‘Sea life’ printje aan. Maak je geen zorgen want tijdens je bezoek aan de bruisende stad Buenos Aires zal niemand (door de vrolijke printjes) in het tango café door hebben dat jij een reisbroek draagt.


Beeld: Michèle Oudenaarden

 

 

 

Spuitende geisers en uitgestrekte stranden 

Bovenaan mijn ‘must-see landen’ lijstje staat een rondreis door Nieuw-Zeeland. Een overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden en uitgestrekte zandstranden. Nieuw-Zeeland is voor natuurliefhebbers als ik de ultieme bestemming. Om de reis helemaal af te maken kun je kiezen voor een optionele verlenging in Fiji. Wauw, wat een paradijs! Heerlijk relaxen in een hangmat en bijkomen van een onvergetelijk reisavontuur. Uiteraard in een korte versie van een ‘Flower’ print afritsbroek, en een cocktail in je hand!

 

(De dames afritsbroek is gemaakt van 98% katoen en 2% stretch. Let op; het chino model heeft een ruimere maatvoering)