Styleguide: van motorpak naar partyoutfit!

Twijfel jij ook weleens om op de motor naar bijvoorbeeld een feestje te gaan omdat je dan de hele dag in je motorpak loopt? Met deze 7 stylingtips tover je in een handomdraai jouw motorpak om tot een “normale” outfit!

Pak HELD

De basis: Het leren pak

Ik ben vrij lang en heb lang gezocht naar een mooi leren pak, waarvan de broek en het jasje ook los gedagen konden worden. In vele pakken kon ik na het aan elkaar ritsen van de twee delen niet meer rechtop staan. Tot ik het pak van HELD aantrok. Als gegoten! Ook mijn laarzen en handschoenen zijn van HELD.

Let the sunshine!

Het voordeel van een compleet leren pak is dat je er makkelijk iets onder kunt verstoppen! Deze gele broek dus (KIOMI)! Neem in je rugtas een paar leuke hakjes mee en iedereen kijkt om als je binnen komt.

Zipp & Go!

Ga je met de motor op reis? Dan is het altijd een uitdaging welke kleding je meeneemt. Deze ZIPP2GO broek is ideaal. Het is namelijk een afritsbroek. Dat verwacht je niet he?! Bovendien is de wandelbroek van katoen, met een kleine stretch. Zit dus comfortabel onder je pak en je hebt in 1 x 2 outfits bij je! Ze zijn beschikbaar in tien unieke prints, met vrolijke kleurtjes. Ideaal om nog een stuk te wandelen tijdens je motortour pauze!

Festival season here we come!

Er zijn tegenwoordig hele gave motorschoenen dus zoek er voor een festival een paar uit die je lekker aan kunt houden! Deze rok is super dun dus even proppen en hij past in je pak! Je leren jas kun je aanhouden en hoppa kom maar op met dat biertje! (0% uiteraard we moeten nog terug rijden).

Lady in Red

Vanaf hier veranderen we onze basisoutfit: We starten met een motorlegging. Bijvoorbeeld deze van John Doe, daarop dragen we een motorjas van Urban Leather. Wissel na het rijden je laarzen om voor deze mooie pumps (Van Haren) en je outfit is compleet!

6Zwart is altijd goed

Ben je niet in zo’n heel kleurrijke bui? Dan is zwart altijd goed. Alleen je motorlaarzen even omwisselen voor een paar hoge hakken en klaar ben je!

Sportief op de motor

Niet zoveel zin in een paar hakken? Wissel dan je laarzen om voor een paar leuke gympen. Dit bikerjacky is van Jacqueline de Yong (dus niet mee rijden) maar maakt de outfit wel lekker af! En waarschijnlijk ben je het al op gevallen maar op elke outfit droeg ik het Motormeiden t-shirt. Deze bestel je hier.

Meer lezen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram